111Skin, ή αλλιώς, το διάστημα στην υπηρεσία της ομορφιάς. - Blond (con)fusion

111Skin, ή αλλιώς, το διάστημα στην υπηρεσία της ομορφιάς.

November 2nd, 2017 Blond & Beautiful, Homepage Posts 1 comment
Share

Η πρώτη μου επαφή με τα καλλυντικά 111Skin έγινε πριν αρκετούς μήνες, όταν μια αγαπημένη φίλη που ζει μόνιμα στο Λονδίνο μου χάρισε το Celestial Black Diamond Serum. Το δοκίμασα και κόλλησα, μια που είδα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το δέρμα μου έδειξε πιο λαμπερό και πιο μεταξένιο, αλλά κυρίως μειώθηκαν αισθητά οι γραμμές της έκφρασης γύρω από το στόμα και κάτω από τα μάτια μου, γραμμές που μπορεί να οφείλονται στα πολλά γέλια, αλλά παρόλα αυτά, καθόλου δεν θα με πείραζε να εξαφανιστούν και εντελώς.

Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν κάνοντας ένα μικρό research για τα καλλυντικά αυτά που δυστυχώς δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα – εκτός από το Spa του ξενοδοχείου Daios Cove στην Κρήτη- είδα πως δημιουργός τους είναι ένας Έλληνας. Ο πλαστικός χειρουργός Dr. Γιάννης Αλεξανδρίδης που σπούδασε στην Ελλάδα, έκανε τα μεταπτυχιακά του στην Αμερική και ζει και εργάζεται στο Λονδίνο όπου έχει την κλινική 111Medispa στο 111 της Harley Str. , είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το επιτυχημένο brand που βρίσκεται τοποθετημένο among others σε iconic stores όπως το Harrods, το Selfridges και το Harvey Nichols στο Λονδίνο,  το Barneys στην Νέα Υόρκη ή το Joyce στο Hong Kong.

Δεν έχασα λοιπόν την ευκαιρία μόλις βρέθηκα στο Λονδίνο να τον συναντήσω και να του ζητήσω να μου μιλήσει όχι μόνο για τα καλλυντικά αλλά και για το πως μπήκε στην διαδικασία να τα δημιουργήσει. Βρεθήκαμε στο γραφείο του και με εντυπωσίασε το πόσο ευγενής, φιλικός και καθόλου δήθεν είναι. Ένας νέος άνθρωπος με μια πολύ επιτυχημένη πορεία και καριέρα σε μια πάρα πολύ δύσκολη πόλη όπως το Λονδίνο, σε έναν τομέα της ιατρικής με τεράστιο ανταγωνισμό, που έχει καταφέρει να χτίσει ένα brand που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός πολύ high class κοινού ανά τον κόσμο.

Μου εξηγεί πως μετά από χρόνια έρευνας ανακάλυψε πως το δέρμα γερνάει πολύ πιο γρήγορα στο διάστημα, και πως στην συνέχεια, σε συνεργασία με επιστήμονες που ασχολούνται με αυτόν τον τομέα δημιούργησαν την πατενταρισμένη φόρμουλα NAC Y2, ένα σύμπλεγμα συστατικών το οποίο πέρασε από κλινικά tests και έχει αποδειχθεί πως μειώνει σημαντικά τα σημάδια της γήρανσης. Ο ίδιος ξεκίνησε να προσφέρει το συγκεκριμένο serum σε ασθενείς του μετά από χειρουργικές επεμβάσεις, όμως τα αποτελέσματα ήταν τόσο εντυπωσιακά που επέστρεφαν και του ζητούσαν κι άλλο. Οπότε ήταν απλά θέμα χρόνου να αποφασίσει να βγάλει το προϊόν στην αγορά , και ήταν αυτό, το Dramatic Healing Serum η αρχή μιας ιστορίας που γράφεται ήδη με μεγάλη επιτυχία, και που έχει όπως δείχνουν όλα πολύ και ενδιαφέροντα δρόμο να διανύσει ακόμα.

 

Σήμερα τα 111Skin προσφέρουν μια σειρά από προϊόντα ανάλογα την χρήση και τις ανάγκες της επιδερμίδας –  Intensive, Prescreptive, Regenerative, Reparative και Treatment – που μπορείτε προς το παρόν να παραγγείλετε on line. Όσο για την  σειρά που κέρδισε εμένα, την Celestial Black Diamond που περιέχει νανοσωματίδια μαύρου διαμαντιού τα οποία στοχεύουν και επιδρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας με εμφανή και μετρήσιμα αποτελέσματα, ετοιμάζομαι κατ’ αρχάς να ανανεώσω το stock μου σε serum που μου τελείωσε και βέβαια να δοκιμάσω και τα υπόλοιπα προϊόντα – την κρέμα ματιών, την κρέμα προσώπου, την κρέμα contour αλλά και το πρωτοποριακό σύστημα Lunar 28 που μιμείται τις φάσεις της σελήνης – και να σας γράψω και τις υπόλοιπες εντυπώσεις μου, in due time.

Και ελπίζω πως σε συνεργασία με τον κο Αλεξανδρίδη θα έχω σύντομα την ευκαιρία να σας παρουσιάσω την 111Skin και εδώ, στην Αθήνα, σε ένα event που είμαι σίγουρη πως θα σας ενδιαφέρει πολύ. Stay tuned.

Tags: , , , , ,

One comment

Tzeni says:

Τέλεια ΕΥΗ μου!!! Θα χαρώ να παρευρεθώ στο event!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>