Οι 5 αγαπημένες μου Χριστουγενιάτικες ταινίες. - Blond (con)fusion

Οι 5 αγαπημένες μου Χριστουγενιάτικες ταινίες.

December 2nd, 2017 Blond & Personal, Homepage Posts No Comment yet
Share

Ημέρες ξεκούρασης και αγάπης. Μήπως όμως μία καλή ταινία σας βάλει στο χριστουγεννιάτικο κλίμα πιο γρήγορα και σας φέρει πιο κοντά με την οικογένεια ή με τον ευατό σας; Προσωπικά, κάθε χρονιά αυτό το top5 είναι μία ιεροτελεστία, που δύσκολα ξεχνάω. Αυτές είναι οι ταινίες, που τέτοιες μέρες με καθίζουν στον καναπέ και τρώω ότι υπάρχει σε γλυκό στο σπίτι. Συνήθως ζεστή σοκολάτα, δίπλες με μέλι και καρύδια και απαραιτήτως…πυζάμες (καμιά φορά χριστουγεννιάτικες και αυτές).

 

Edward Scissorhands 1990

Η ιστορία αφηγείται την ιστορία του Edward, ενός τεχνητού άνδρα, που αντί για χέρια έχει ψαλίδια. Φεύγοντας από τον δημιουργό του βρίσκει καταφύγιο σε μία πραγματική οικογένεια και ερωτεύεται την κόρη τους. Μία ιστορία που μας υπενθυμίζει πως η μοναδικότητα πρέπει να γιορτάζεται και όχι να στοχοποιείται. Ο Johny Depp είναι γλυκύτατος και μαζί με την Winona Ryder κάνουν το πιό ανατρεπτικό και γιορτινό ζευγάρι.

 

Batman Returns, 1992

Χωρίς ταινία δράσης δεν γίνεται να υπάρχει αυτό το top5. Ειδικά με μία από τις καλύτερες! Ο Batman και η Catwoman και ο σατανικός Penguin μαζί σε ένα φιλμ, έχεις καλύτερο; Θα σωθεί το Γκόθαμ Σίτυ, θα το κάνουν ο Batman με την Caywoman, θα σκοτώσουν τον Penguin, θα σώσουν τα Χριστούγεννα; Όλοι χρειάζονται έναν σούπερ ήρωα και αν έχεις τον Batman έχεις τον καλύτερο! Btw πόσο υπεργκομενάρα η Michelle Pfeifer;;;

 

Gremlins, 1984

‘Ολα τα παιδάκια είχαν πάρει από φόβο αυτά τα τερατάκια! Εγώ την πρώτη φορά που τα είδα στην τηλεόραση, ενθουσιάστηκα. Τα βρήκα πολύ διασκεδαστικά και σκανδαλιάρικα. Αυτά τα τερατάκια που έχουν ξαμολυθεί στην πόλη και μοιράζουν τρόμο είναι τα αγαπημένα μου. Λίγη σκανδαλιά και στις γιορτές χρειάζεται!

 

Love Actually, 2003

Λονδίνο, Χριστούγεννα, all star cast, κωμωδία, δράμα και ρομαντικό, αυτή η ταινία τα έχει όλα. 8 ζευγάρια μας δείχνουν την ζωή τους σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Ταινία για όλη την οικογένεια, στα plus είναι και το φοβερό soundtrack.

The Bishop’s Wife, 1947

Τέτοιες μέρες θέλει κάτι vintage. Ένα black n white film με τον Cary Grant και την Loretta Young είναι ότι πρέπει για τις χριστουγεννιάτικες νύχτες. ‘Ενας άγγελος έρχεται στη ζωή ενός ζευγαριού για να τους βοηθήσει να φτιάξουν ένα ναό και τον γάμο τους. Cheesy and Christmasy σε μία ταινία που μας θυμίζει ότι πρέπει ακόμα να πιστεύουμε στα θαύματα.

 

Gifs via GIPHY

 

 

 

Tags: , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>