Αυτά είναι τα 5 ακριβότερα αρώματα στον κόσμο. - Blond (con)fusion

Αυτά είναι τα 5 ακριβότερα αρώματα στον κόσμο.

December 5th, 2017 Blond & Beautiful, Homepage Posts No Comment yet
Share

Με τις γιορτές να είναι πια προ των πυλών, τα περιοδικά, ηλεκτρονικά και «χάρτινα» είναι γεμάτα με ιδέες για δώρα, για κάθε γούστο και κάθε βαλάντιο. Και δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι συνήθως τα δώρα εκείνα που απευθύνονται σε εκείνους που μπορούν να αγοράσουν τα πάντα, τα πιο ενδιαφέροντα, παράξενα ή φαντασμαγορικά.

Όπως ας πούμε αυτές οι συλλεκτικές εκδόσεις αγαπημένων αρωμάτων που βρήκε η Γαλλική Vogue και που κοστίζουν πραγματικά μικρές περιουσίες, όχι μόνο γιατί μυρίζουν υπέροχα αλλά γιατί έχουν συνεργαστεί για την συσκευασία τους διάσημοι καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο. Πάμε να τα δούμε?

La Petite Robe Noire by Guerlain, σε μπουκάλι 1,5 λίτρου που «φοράει» ένα κολλάρο από φτερά του οίκου Legeron και κοστίζει 12.000 ευρώ.

Τα πέντε συλλεκτικά κρυστάλλινα μπουκάλια για τα αρώματα του αγαπημένου μου Thierry Mugler (Griffe, Ronce, Nuage, Totem and Dans les Etoiles) που το καθένα ενσωματώνει ένα κομμάτι της ιστορίας του διάσημου οίκου. Κοστίζουν  2.900 ευρώ το ένα.

To Irish Leather by Memo σε μπουκάλι 750 ml από Ιρλανδέζικο κρύσταλλο του οίκου Waterford που κοστίζει 15.000 ευρώ

Το J’adore Amphora by Dior σε μπουκάλι που είναι ακριβώς το ίδιο με εκείνο που σχεδίασε ο ίδιος ο Christian Dior το 1956 για το διάσημο Diorissimo και που κοστίζει 15.000 ευρώ.

Το Opium by Yves Saint Laurent που φέτος γιορτάζει τα 40 χρόνια κυκλοφορίας του και για την περίσταση το μπουκάλι του είναι διακοσμημένο στο χέρι από την Manuela Paul-Cavallier. Κοστίζουν 2.000 ευρώ τα 15 ml.

ΟΚ, εννοείται πως δεν θα τα δούμε live ποτέ, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τι γίνεται εκεί έξω, έτσι δεν είναι?

Tags: , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>