Ταξιδέψτε στο Λονδίνο για τις γιορτές μαζί με τον σκύλο σας. - Blond (con)fusion

Ταξιδέψτε στο Λονδίνο για τις γιορτές μαζί με τον σκύλο σας.

November 23rd, 2017 Blond Trotter, Homepage Posts No Comment yet
Share

Το ότι οι Άγγλοι είναι φιλόζωοι γενικά, το ξέρουμε όλοι. Όπου και να πας βλέπεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους για τους τετράποδους φίλους μας, από τα καφέ και τα εστιατόρια που στην πλειοψηφία τους είναι dog friendly και διαθέτουν μπολάκια για νερό και φαγητό για τα σκυλάκια των πελατών τους, τα μέσα μαζικής κυκλοφορίας που εννοείται πως επιτρέπουν τα ζώα, τους ειδικούς στύλους έξω από τα σούπερ μάρκετ για να δέσετε το pet σας, μέχρι και τα café στα οποία μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας χαϊδεύοντας γάτες που διαθέτει το κατάστημα, πράγμα που όπως λένε, είναι εντελώς χαλαρωτικό και αγχολυτικό.

Και να που, ειδικά για την περίοδο των γιορτών, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του Λονδίνου – και από τα δικά μου πολυαγαπημένα- το The Ampersand απέναντι από τον σταθμό του South Ken, όχι απλά σας δίνει την δυνατότητα να μείνετε μαζί με τον σκύλο σας σε ένα από τα 111 υπέροχα δωμάτια του, αλλά του προσφέρει και ένα παιχνίδι δώρο.

Ταυτόχρονα, έχοντας ανακηρυχτεί σε Corporate Friend of Dogs Trust που είναι η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση στην Μεγάλη Βρετανία, προσφέρει από την 1η Οκτωβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2017 μια λίρα για κάθε booking στα αδέσποτα και εγκαταλελειμμένα ζώα. Το Dogs Trust χρηματοδοτείται αποκλειστικά από ιδιώτες και φροντίζει πάνω από 15.000 ζώα τον χρόνο μέσα από τα 21 κέντρα του. Το The Ampersand ενθαρρύνει τους πελάτες τους να προσφέρουν και εκείνοι όσα χρήματα θέλουν για αυτόν τον εξαιρετικό σκοπό.

Τέλος, το σκυλάκι που ποζάρει ξαπλωμένο αναπαυτικά πάνω στους καναπέδες και τα κρεβάτια του ξενοδοχείου είναι ο Winston – χαϊδευτικά Winny- ένα Pembroke Welsh Corgi που ζει στο East London και επισκέφτηκε το The Ampersand για να βοηθήσει στην διαφημιστική προώθηση του project. O Winny by the way δεν είναι ένα οποιοδήποτε corgi αλλά ένας πραγματικός social media star μια που στον λογαριασμό του στο Instagram έχει αυτή την στιγμή πάνω από 60.000 followers.

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν να κάνετε γιορτές στο Λονδίνο μαζί με την τετράποδη αγάπη σας, δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Tags: , , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>