Στη Νίσυρο υπάρχει μία ταβέρνα μόνο για σένα και την παρέα σου! - Blond (con)fusion

Στη Νίσυρο υπάρχει μία ταβέρνα μόνο για σένα και την παρέα σου!

September 7th, 2017 Blond Trotter, Homepage Posts 2 comments
Share

Πιστεύετε πως το prive dining είναι μία υπηρεσία που πρέπει να πληρώσεις αδρά για να έχεις; ‘Οχι στη Νίσυρο!

Βρέθηκα στο πανέμορφο νησί της Νισύρου φέτος για λίγες μέρες και ξετρελάθηκα! Είναι μικρό αλλά κρύβει πολλά μυστικά. ‘Ομορφες παραλίες, γραφικά χωριά, ζεστοί κάτοικοι και τρελή παρέα! Το ταξιδιωτικό δαιμόνιο βέβαια  είχε αλάνθαστο ένστικτο. Κάθε μέρα περνούσαμε από ένα συγκεκριμένο δρόμο από το Μανδράκι για τα ορεινά χωριά και μία χωμένη επιγραφή με ένα ειδυλιακό κολπίσκο μου κέντριζε την προσοχή. Ρώτησα τους ντόπιους και μου είπαν ότι λειτουργεί εκεί μία ταβέρνα με το όνομα “Λιμενάρι”….Jackpot!

Κατεβαίνοντας την κατηφόρα, αντίκρυσα ένα σπίτι και όχι μία ταβέρνα! Κάτι που δεν μου φάνηκε περίεργο καθόλου(!;), καθώς η ιδιοκτήτρια και private chef μας για εκείνο το απόγευμα μας χαιρετούσε απο την στροφή!

Περνόντας κυριολεκτικά απο το σαλόνι του σπιτιού βρεθήκαμε στην πιο όμορφη βεράντα του νησιού. Φροντισμένη με απίστευτη θέα και μονοπάτι που οδηγεί σε μικρή παραλία.

Η ώρα της παραγγελίας είχε έρθει, αφού ο καθένας μας έκανε το τουρ του στον κόλπο για φωτογραφίες και είχαμε ήδη γνωρίσει τις μασκότ της ταβέρνας aka την Γεωργία και την Μπουμπού.

 

Είμασταν μόνοι και είχαμε όλη την προσοχή της chef μας, η οποία κρατάει το μενού μικρό, εποχιακό και αποκλειστικό. Μόνο δικά της λαχανικά και κρέας, 2-3 διαφορετικά πιάτα ημερησίως και ότι μπορεί να φτιάξει εκείνη τη στιγμή.

‘Ολο το καλοκαίρι στο τραπέζι μας: χωριάτικη, μελιτζανοσαλάτα, πατάτες, τηγανητά λαχανικά και κόκορας κοκκινιστός. Μετά από πολύ τσίπουρο,μπύρες και πεντανόστιμα πιάτα, όλοι συμφωνήσαμε ότι αυτός ο μικρός κολπίσκος θα είναι η κρυφή μας Νίσυρος. Σίγουρα ήταν το highlight μας και επιμένω πως μία στάση στο Λιμενάρι είναι must. Τελικά υπάρχουν μυστικά που πρέπει να μοιράζονται!

 

Tags: , ,

2 comments

Katerina Kaftanzoglou says:

Μήπως δεν γνωρίζετε ότι η Ουρανία πέθανε πριν από δύο χρόνια ; εκτός αν συμπτωματικά η νέα ιδιοκτήτρια φέρει το ίδιο όνομα ;

‘Ισως έχετε δίκιο. Ευχαριστούμε για την διευκρίνηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>