Στην υγειά μας με ροζ gin! - Blond (con)fusion

Στην υγειά μας με ροζ gin!

September 5th, 2017 Blond Housewives, Homepage Posts No Comment yet
Share

Το ότι το ροζ είναι το καινούριο mega trend είναι πια γνωστό τοις πάσι, όμως να που οι εκπλήξεις ως προς το λατρεμένο μου χρώμα δεν τελειώνουν, ευτυχώς.

Έτσι, διάβασα με ενθουσιασμό για αυτό το ροζ gin που κυκλοφόρησε πέρσι προς τιμήν της βασίλισσας Βικτωρίας . Λέγεται Gin Lane 1751 και πήρε το όνομα του από την αλλαγή στην νομοθεσία που έγινε εκείνη την χρονιά – Gin Act 1751- και που απαγόρευσε την πώληση του gin στους φτωχούς  έτσι ώστε να μειωθεί η εγκληματικότητα.  Απαγορεύοντας στους παραγωγούς να πουλάνε το ποτό σε εμπόρους χωρίς άδεια και αυξάνοντας τους φόρους έπαψε να είναι δυνατός ο εφοδιασμός στα μικρά μαγαζιά και περιορίστηκε στα μεγάλα καταστήματα και τους εντεταλμένους διανομείς.

Σήμερα ευτυχώς η πώληση του gin είναι ελεύθερη σε όλους μας οπότε ανυπομονώ να δοκιμάσω το πρώτο μου blushing martini… Θα το αναζητήσω όπως καταλαβαίνετε στο πρώτο μου ταξίδι στο Λονδίνο και μέχρι τότε, pink cheers!!!

Tags: , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>