Καιρός για διακοπές… - Blond (con)fusion

Καιρός για διακοπές…

December 23rd, 2017 Blond & Personal, Homepage Posts 1 comment
Share

Από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι των Φώτων το Blond θα κάνει διακοπές. Θα ανεβάζουμε ύλη που και που, και θα σας θυμίζουμε παλιότερα κομμάτια, όμως είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε λίγο τους ρυθμούς και να χαμηλώσουμε στροφές, να γεμίσουμε μπαταρίες, να μαζέψουμε εικόνες, στιγμές και εμπειρίες και να επέλθουμε με την καινούρια χρονιά φορτσάτοι, και ανανεωμένοι.

Βλέπετε, το καινούριο Blond είναι σχεδόν έτοιμο πια και εγώ ενθουσιασμένη μια που τα παιδιά στην The Smiling Hippo κατάφεραν να φτιάξουν ακριβώς αυτό που ονειρεύτηκα, οπότε μένει μόνο το fine tuning πράγμα με το οποίο σκοπεύω να ασχοληθώ χαλαρά αυτές τις μέρες των διακοπών, έτσι ώστε, μέσα στις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου να είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο launching το οποίο σκοπεύω να πλαισιώσω και με διαγωνισμό αλλά και με event, έτσι για να ξεκινήσει το 2018 όπως του αξίζει.

Στο μεταξύ τα βιβλία που σκοπεύω να διαβάσω είναι ήδη στο τραπέζι του σαλονιού και με περιμένουν – μην φανταστείτε καμιά βαριά λογοτεχνία,  το καινούριο Origin του Dan Brown, το Domina που είναι το sequel της Maestra της L S Hilton, και το Αστική Οικία στο Χαλάνδρι, ένα αστυνομικό της Ισμήνης Καπάνταη που ακούγεται επίσης πολύ ενδιαφέρον.

Από την καινούρια χρονιά σκοπεύω να αρχίσω να μοιράζομαι μαζί σας και τα βιβλία που θα μου κάνουν εντύπωση, νομίζω πως είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα πινελιά στην ύλη του Blond. Δεν φιλοδοξώ να δρέψω δάφνες κριτικού φυσικά, όμως αφού ταιριάζουν τα γούστα μας σε τόσα άλλα, γιατί να μην κάνουμε ένα try και στα βιβλία?

Για τις μέρες των γιορτών έχω επίσης μαζέψει να δω διάφορες ξένες σειρές  – την τέταρτη σεζόν των λατρεμένων Peaky Blinders, το Crooked House της Agatha Christie σε φετινό re launching με καταπληκτικό καστ ηθοποιών όπως οι Christina Hendricks, Gillian Anderson, Glenn Close, Terence Stamp και Julian Sands, το Unabomber που είδα ένα επεισόδιο και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον, και κάτι ξέμπαρκα επεισόδια από Lucifer, Madam Secretary και Bull που δεν έχω προλάβει να δω με όλο αυτό το τρέξιμο του τελευταίου μήνα.

Θα πάω και σινεμά όσο πιο πολύ μπορέσω – ειδικά στην Gold Class του Village που αγαπώ τόσο- και βόλτες για shopping, και για ωραία ποτάκια, θα κάνω και δυο τραπέζια σπίτι – ένα ανήμερα τα Χριστούγεννα για τις μαμάδες μας και ένα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για όσους από τους απολύτως κολλητούς μας θα είναι εδώ- θα πάμε και για dinnerάκια με φίλους αγαπημένους… Κυρίως όμως θα κοιμηθώ και θα χουζουρέψω πολύ, και θα φροντίσω να έχω όσο περισσότερες μέρες γίνεται χωρίς πρόγραμμα, να κάνουμε ότι θέλουμε, όταν και αν το θέλουμε, πράγμα που θεωρώ την απόλυτη πολυτέλεια.

Και σας συνιστώ να κάνετε ακριβώς το ίδιο. Ότι σας αρέσει δηλαδή, χωρίς συμβιβασμούς, ότι αγαπάτε, με εκείνους που αγαπάτε, δίνοντας απόλυτη προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η ψυχή σας και όχι σε ότι θεωρείτε πως για κάποιον λόγο πρέπει να συμβεί.

Έχουμε όλη την χρονιά μπροστά μας για να κυνηγήσουμε στόχους και υποχρεώσεις. Αυτές τις λίγες μέρες, ας επικεντρωθούμε στο όνειρο. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Καλές γιορτές!!!!

Tags: , , , ,

One comment

Rena says:

Καλά Χριστούγεννα, αγαπημένη Εύη!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>