Εσείς πίνετε σαμπάνια στον κινηματογράφο; - Blond (con)fusion

Εσείς πίνετε σαμπάνια στον κινηματογράφο;

January 8th, 2018 Blond about Town, Homepage Posts No Comment yet
Share

 

‘Αλλο ένα φαντασμαγορικό κάλεσμα από την εταιρία Amvyx και την σαμπάνια Moët & Chandon πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Συγκεκριμένα παρακολουθήσαμε την avant premiere της ταινίας “The Greatest Showman”  στο Odeon Opera Cinema1 . Ο κινηματογράφος από νωρίς γέμισε με κόσμο και φυσαλίδες, με έντονο το circus στοιχείο στα ρούχα και την διάθεση μας και αφού απολαύσαμε ένα παγωμένο ποτήρι Moet είχε έρθει η ώρα για την προβολή. Η Moët & Chandon είναι ίσως η πιό κινηματογραφική σαμπάνια ever. Αφού φιγουράρει σε φιλμ από το 1928 και είναι το επίσημο ποτό πολλών φεστιβάλ ανά τον κόσμο δεν θα μπορούσε να λείπει από την δικιά μας γιορτή.

Ησυχία η ταινία αρχίζει και το τσίρκο είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί!

Η ταινία-μιούζικαλ “The Greatest Showman” με πρωταγωνιστή τον Hugh Jackman είναι η απόλυτη festive ταινία της σεζόν. Ήδη έχει πάρει υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες και σας  προτείνω να την δείτε. Ειδικά αυτές τις μέρες είναι ότι πρέπει, μία ταινία για όλη την οικογένεια και για τους ονειροπόλους!

Μετά την ταινία, το πάρτυ δεν μπορούσε να σταματήσει και έτσι στη στοά Σπύρου Μήλιου μπήκαμε σχεδόν μέσα στην ταινία. Σε μία ατμόσφαιρα άκρως γιορτινή, με κόκκινο βελούδο, ταχυδακτυλουργούς, μουσική και πολλά χαμόγελα τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας και μιλήσαμε για την ταινία και τις Χριστουγεννιάτικες εξορμήσεις μας. ‘Αλλο ένα #moetmoment έφτασε στο τέλος του!

 

Τι μπορεί να πάει λάθος με ένα ποτήρι Moët & Chandon;

 

Photo Credits: 1

Tags: , , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>