Γίναμε τσίρκο! - Blond (con)fusion

Γίναμε τσίρκο!

November 30th, 2017 Blond about Town, Homepage Posts No Comment yet
Share

Πάντα με φόβιζε το τσίρκο. Απέκτησα μία τραυματική εμπειρία μικρότερος, όταν ένας μεγαλόσωμος και άσχημος κλόουν με φόβισε ενώ έβλεπα αμέριμνος το show. Αυτή ήταν και η τελευταία μου φορά κάτω από τις ριγέ κουρτίνες μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη. Η πρόσκληση του Hendrick’s gin ήταν από αυτές που δεν μπορούσα να αρνηθώ, όχι μόνο γιατί είναι από τα αγαπημένα μου Premium gin αλλά και γιατί τα parties του είναι από τα πιό όμορφα στην πόλη. Έχοντας και εγώ βάλει ένα κάτι από circus detail στην εμφανισή μου, αποφάσισα πως ένα φόβος ξεπερνιέται ευκολότερα με ένα καλό Hendrick’s cocktail.

‘Ετοιμοι για το show?

Το πιο vintage και ευφάνταστο freak show είχε στηθεί μπροστά στα μάτια μας. ‘Οπως παλιά που ο κόσμος έτρεχε να δεί την γυναίκα με το μούσι, έτσι και εμείς στο κατάμεστο Art Factory, ακούγαμε τον ντελάλη να μας ανακοινώνει το κάθε νούμερο, εκστασιασμένοι! Με τα κινητά στο χέρι προσπαθούσαμε να αποθανατίσουμε την κάθε στιγμή αυτής της ιδιαίτερης γιορτής και μικρές εκπλήξεις ξεπετάγονταν από κάθε γωνία. Χορευτικά, νούμερα, επιδείξεις δύναμης και μπουκαλάκια με Hendrick’s gin με τριαντάφυλλο και λεβάντα μονοπολούσαν την ατμόσφαιρα για αρκετή ώρα, ώσπου που η μπάρα με τα χιλιάδες φωτάκια βρέθηκε μπροστά μου. Μιας και αυτό είναι “my expertise” , πλησίασα με γρήγορα βήματα και δεν χρειάστηκε καν η συμβουλή της fortune teller για το τι θα πιώ.

Το Cucumberlicious με Hendric’s gin, Saint German elderflower λικέρ και φρέσκο χυμό λεμόνι-τζίντζερ-αγγούρι μου έσβησε την δίψα και το Life is a Circus με Hendrick’s gin με νότες τριαντάφυλλου, ιβίσκου και άνθη πορτοκαλιάς ανακατεύτηκε με τα αγαπημένα Tree Cents grapefruit soda και Three Cents tonic και αφού γαρνιρίστηκε με φύλλα βασιλικού και ολίγα άνθη σε ψηλό ποτήρι μου έφερε την διάθεση για χορό!

Αργότερα εκείνο το βράδυ σκέφτηκα πως οι odd & peculiar characters της βραδιάς, του Hendrick’s και της ζωής μας είναι συχνά αυτoί που όταν δεν μπορούμε να τους καταλάβουμε, τους χαρακτηρίζουμε ως “freaks” και τους παρακολουθούμε σαν κάτι εξωπραγματικό στο δικο μας “τσίρκο”. Η ζωή όμως έξω από το “τσίρκο” πόσο καλύτερη μπορεί να είναι και πόσα “ζογκλερικά” πρέπει να κάνουμε καθημερινά για να περάσει η μέρα;

Cheers freaks!

Tags: , , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>