Από μαστίγια μέχρι μηχανάκι, η νέα συλλόγη του YSL στην Colette. - Blond (con)fusion

Από μαστίγια μέχρι μηχανάκι, η νέα συλλόγη του YSL στην Colette.

November 28th, 2017 Blond & Personal, Homepage Posts No Comment yet
Share

Η ιστορική μπουτικ Colette, η αγαπημένη του Karl Lagerfeld και όλων των fashionistas τον Δεκέμβριο κλείνει. Ένα τέλος εποχής στη μόδα! Αλλά γίνεται ένα τέτοιο τέλος να μην ρίξει αυλαία με κάτι που θα ταρακουνήσει τα νερά του Παρισιού και όχι μόνο; ‘Ετσι ο οίκος Yves Saint Laurent θα είναι ο τελευταίος που θα αναλάβει το κατάστημα και θα το σφραγίσει φεύγοντας (αν και πληροφορίες θέλουν τον οίκο να παίρνει το χώρο της Colette για κεντρικό κατάστημα της φίρμας). ‘Οχι τόσο απλά όμως. Με το άνοιγμα του pop-up χτές, η συλλογή περιλαμβάνει κυριολεκτικά όλα όσα θα θέλατε ποτέ από  σοκολατάκια του Pierre Marcolini και τα hoodies της Patti Smith, σε μια προσαρμοσμένη κάμερα Polaroid και ένα skateboard που τυπώθηκε με την απαγορευμένη καμπάνια του οίκου. Ο προβοκατόρικος οίκος δημιούργησε και paddles, που χρησιμοποιούνται σαν sex toys (obviously) αλλά και ως αξεσουάρ!; Αναπτήρες, σανίδες, τσάντες…Το αντικείμενο του πόθου όμως δεν είναι τα ερωτικά παιχνίδια αλλά η κατάμαυρη Vespa με την υπογραφή του YSL στο τιμόνι. Fashionistas ανά τον κόσμο, γκαζώστε.

 

 

‘Ολα τα αντικείμενα on display είναι υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον σχεδιαστή και αυτό τα κάνει ακόμη πιο θελκτικά και συλλεκτικά! Η συλλογή θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, εκεί οπου η Colette δεν θα μένει πιά εδώ αλλά το πνεύμα της θα παραμένει ζωντανό και θα τρέχει ελεύθερο στη rue Saint-Honoré.

 

Tags: , , ,

No comments yet. You should be kind and add one!

Leave a Reply

Your email address will not be published.This is a required field!

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>